TIPS: PROTEINPULVER & GLUTENFRI PROTEIN PANNKAKA



             (Betalt samarbete med Svenskt kosttillskott)       

               

PROTEINPULVER FRÅN VASSLE AV HÖG KVALITÉ✨✨✨


Core Whey Protein™ är ett högkvalitativt vassleprotein med BCAA. Proteinpulvret är framtaget för dig som vill berika din kost med ett riktigt bra protein för effektiv återhämtning och muskeluppbyggnad. Core Whey Protein är baserat på mjölk och det ger dig ett snabbupptagligt proteinpulver med låg fetthalt och lågt innehåll av laktos (låglaktos vassleprotein - 0,7 g laktos per dl färdig dryck).

75-80 % protein beroende på smak 


Rik på BCAA. Förser kroppen med snabbt byggnadsmaterial oavsett om du vill bygga upp din fysik eller om du strävar efter en viktnedgång, lämpar sig Core Whey Protein™ för dig och din målsättning.


Flera otroligt goda smaker och även i lättsötade alternativ samt en naturell utan sötning (finns även i lättsötade varianter).


Finns i smakerna:


Banan Milkshake

Choklad Banan Split

Choklad Milkshake

Choklad Milkshake Lättsötad

Chokladboll

Cookies & Cream

Jordgubb Banan Split

Jordgubb Milkshake Lättsötad

Jordgubbar med grädde

Kaffe Latte

Neutral *utan sötning*

Päron Vanilj Split

Rabarber/Vanilj

Vanilj Milkshake

Vanilj Milkshake Lättsötad


Här hittar du proteinpulvret✨✨

REKOMMENDERAT PROTEINPULVER


GLUTENFRI PROTEIN PANNKAKA MED PROTEIN SPREAD✨✨✨


Letar du efter ett nyttigt recept på våfflor eller pannkakor, kan Core Protein Pancakes pannkaksmix vara just det du letar efter. Core Protein Pancakes är baserad på vassleproteinkoncentrat, ett lättupptagbart och högvärdigt protein som dessutom ger en god smak och konsistens. 


Core Protein Pancakes är en proteinrik pannkaksmix till amerikanska proteinpannkakor och proteinvåfflor. En underbart god pannkaksmix utan mjöl, med hela 40 % proteinhalt och helt naturell utan socker och sötningsmedel. Lätt att tillaga och gott som pannkaksfrukost, lunch eller mättande mellanmål. Core Protein Pancakes passar dig som jagar protein i varje måltid, vill dra ner på kalorierna utan att tumma på smaken, och kan även ätas av dig som är glutenintolerant. Mixa enkelt pulver med vatten och stek i stekpanna eller våffeljärn, toppa med lite bär, sockerfri sirap och kvarg eller Protein spread. 

Här hittar du proteinpannkakan och spread✨✨





Kommentarer