VILL DU GÖRA EN LIVSSTILSFÖRÄNDRING OCH UPPLEVER ATT DU GJORT ALLT MEN ÄNDÅ INTE LYCKATS?


- Vill du göra en livsstilsförändring och upplever att du försökt allt men ändå inte lyckats?


- Har du tröttnat på "quickfix" som inte håller i längden?


- Vill du komma igång med träningen och bra kost?


- Känner du att du fastnat i din träning och inte kommer vidare och når dina mål? 


- Känner du att din vardag är allt för stressig och att du inte lyckas få livspusslet att gå ihop? ´


I dagens moderna värld är många av våra system och seder organiserade på ett sätt som skiljer de olika aspekterna av hälsa åt. Till exempel rekommenderar en terapeut sätt att hantera stress och tankar, en nutritionist rekommenderar sätt att äta hälsosamt men ofta finns det ingen "crossover-vägledning" eller ramverk för helheten.
Vi coacher på Sculptera fitness arbetar utifrån ett helhetsperspektiv som också brukar benämnas holistisk hälsa.
Vad är då holistisk hälsa?
Enligt ordboken definieras holistisk som: "kännetecknat av förståelsen av delar av något som är intimt sammankopplade och förklarliga endast med hänvisning till helheten". Så när holistisk används med hänvisning till vår hälsa betyder det att hälsa inte bara inkluderar de uppenbara fysiska faktorerna utan också mentala, emotionella och sociala faktorer. Hälsa enligt oss på Sculptera fitness innefattar utöver hälsosamma vanor också hälsosamma tankar, hanteringsmekanismer och förhållningssätt och vi utgår alltid från ett helhetsperspektiv i vårt arbete oavsett om ditt mål är att ytterligare utveckla din träning, få en mindre stressad vardag eller något annat.
För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt ingår det en hälsodeklaration och ett rörelsetest i alla våra tjänster där vi går igenom din livssituation i sin helhet, dina mål och din rörlighet. Genom att utforska samtliga vanor och grundligt observera din livsstil kan vi ta reda på vilka element som saknas. Detta för att vi på bästa sätt ska kunna anpassa vårt arbete efter din livssituation och dina förutsättningar. Vi anser att det är av vikt att det arbete vi gör fungerar i den vardag du befinner dig i. En sund livsstil, träning och god kosthållning ska var något som är roligt och inte ett ytterligare måste i en redan stressad vardag.
Alla våra tjänster skräddarsys kring just dina mål, behov och förutsättningar. Med de rätta mentala verktygen går det att nå sina mål och finna balans i livet och det är det vi är här för att hjälpa dig uppnå. En medveten hälsa.




Kommentarer