OM OSS

Vi coacher på Sculptera fitness arbetar med hälsa utifrån ett helhetsperspektiv. Vi lever efter konceptet att hälsa och välmående är så mycket mer än bara träning och god kost. 

I dagens moderna värld är många av våra system och seder organiserade på ett sätt som skiljer de olika aspekterna av hälsa -till exempel rekommenderar en terapeut sätt att hantera stress och tankar, en nutritionist rekommenderar sätt att äta hälsosamt men ofta finns det ingen "crossover-vägledning" eller ramverk för helheten. Vi arbetar med helheten. 

Genom att utforska samtliga vanor och grundligt observera din livsstil kan vi ta reda på vilka element som saknas. Detta för att vi på bästa sätt ska kunna anpassa vårt arbete efter din livssituation och dina förutsättningar. Vi anser att det är av vikt att det arbete vi gör fungerar i den vardag du befinner dig i. En sund livsstil, träning och god kosthållning ska var något som är roligt och inte ett ytterligare måste i en redan stressad vardag.

Vi håller oss ständigt uppdaterade kring den senaste forskningen rörande hälsa, kost och träning och i vårt arbete använder vi oss av MI-metodiken. Alla våra tjänster skräddarsys kring just dina mål, behov och förutsättningar. Med de rätta mentala verktygen går det att nå sina mål och finna balans i livet och det är det vi är här för att hjälpa dig uppnå.

Vi har nu även valt att sätta ihop en kurs också för att vi ska kunna förmedla så mycket kunskap till dig som möjligt. Tanken är att du efter avslutad kurs ska ha fått alla verktyg du behöver för att på egen hand kunna upprätthålla en sund och hälsosam livsstil utifrån ett helhetsperspektiv.


Vi coacher som arbetar på Sculptera fitness är:

Coach Jonas kocken Andersson

Idrottsvetare, holistisk hälsocoach, kock och MI-metodutbildad. 

Mitt namn är Jonas, 43 år, även känd som Kocken. Jag är matkreatör om älskar smakrik, spännande och hälsosam mat i alla dess former. Jag har närmare 25 års erfarenhet som kock och träningsentusiast och har en filosofie kandidatexamen i Idrottsvetenskap 180 p. Intresset för kost och träning började redan som tonåring och passionen för matlagning och träning har följt med under hela livet. Som kock har jag arbetat i flera år utomlands och här hemma på hög nivå med filosofin att vara bra på allt, inte expert på något har följt med mig hela livet. En klimatsmart, hälsosam, medveten livsstil och ett välmående som håller livet igenom är något jag alltid brunnit för och vill inspirera till. Min långsiktiga vision är att företaget ska ses som en ledande förebild i medvetet tänk kring kost, hälsa, fysisk aktivitet och mental/personlig utveckling. En plats där helhetsperspektivet kring välmående och hälsa är den röda tråden. Där kosten, medvetenhet och balans har en central roll som bygger på bra råvaror som är bra för kropp och själ.


                                                                                        

Coach Angelica Sorri

Holistisk hälsocoach, Internationell licensierad personlig tränare, socionom med magisterexamen i social arbete och särskild utbildning i psykiatri samt MI-metodutbildad. 

Angelica heter jag och är 45 år. Jag har arbetet med lite av varje genom åren från mentalskötare, egenföretagare, kurator, barnutredare och konsult. Jag har i grunden en särskild utbildning i psykiatri och utöver det har jag en socionomexamen och en magisterexamen i socialt arbete. De senaste 24 åren har jag arbetat med människor. Jag  har tyckt om alla mina yrken då de alla inneburit möten med människor. Jag har också under mitt liv alltid tränat i olika former och de senaste åren började jag fundera på hur jag skulle kunna kombinera det jag har med mig från alla år i mitt arbete med människor och min passion för träning, hälsa och kost och då slog det mig Livsstilscoach! En kombination av träning, kost och samtal utifrån hälsa och välmående. Jag är idag utbildad personlig tränare och kostrådgivare och med mig från mitt andra yrke har jag också utbildning i MI (Motiverande samtal). Då jag alltid tittat på livet utifrån ett helhetsperspektiv, är det också så jag tittar på hälsa. Hälsa är så mycket mer än bara träning och kost och det är det som är grunden i mitt arbete.                                                                                           

Kommentarer